Friday, November 30, 2012

Hang YOUT


Good Day!!

Today's entry, is nothing about actually. Just wanna share these picture 
while I'm hanging out with my friends within the past few months.
Camera maniac, hahah!
AND ENJOY!

Gila cermin?

My driver, hahaha

Muka cover je tuh? hahaha

What's good?


Sunway Pyramid



Our lunch, Pappa Rich

Senyum tak ikhlas

Cermin lagi?

Pesal kau berdiri camtu? Motif?

Shopping sikit je, lalala

Such a poser

Tasik Shah Alam




My favorite place to watch movies,
MBO Harbour Place

Old Town White Coffee Bangsar

On my birthday! The Curve

Fusion Steamboat, Plaza Alam Sentral

Kereta baru, woot woot

BFF, hahha!

I'm fat & I know it! Tesco Kuala Selangor

Suka pulak kau kan dpat capub dlm blog aku?

Hawa & Nina
Bagan Lalang, it was a year ago! Hahaha!
I love this! Setia City Mall
CaPub tepi jalan

Semua kat tempat & masa yg berbeza. 
Gambar berterabur tak ikut susunan waktu pun. Malas gila. >_<
Nanti la if ada kerajinan, aku update lagi entry pemalas ni.
Daaa~


Thursday, November 29, 2012

Strangers!


Hello & good Thursday!

Oh yeah.. Agak ber mood nak update blog hari ni. Entry "Strangers!"? Apakah?
Hahaha.. Actually ni event wedding juga.. Kawan kepada ex bf adik aku.. Paham tak?
Kenduri ni lama dah berlangsung, just wanna share the pictures with u guys.. 
Takde la terjeruk je dalam simpanan aku ni.. 

17 June , 2012
Location : Ken Rimba, Seksyen 16 Shah Alam


Seingat aku la, hari Sabtu.. Aku baru bangun tidur, still blur.
Tetiba je adik aku call tanya aku kat mana, dah siap ke belum?
And I was like.. Aaaa? Ada apa? Aku lupa pasal kenduri ni.
Then i realizing that I'm late and popping out of bed like a ninja.
Baju kurung tak iron lagi, tema pun tak tahu. So, terpilih untuk pakai baju ni
Hahaha!

Muka blur lagi ni

Bangun tido terus makan, hebat!


My lil sis. Pesal aku nampak gemok ni??

Hanya tinggal kenangan, hahaha!

Aku tak tahu kenapa susah sangat nak senyum ni?

Pelamin yg sangat simple!

Ahh, sibuk je yg kat belakang tu.

Lucky me, on that day aku terjumpa dgn kawan yg dah lama sangat aku cari.
Rindu owh! Tak sangka rupanya dia duduk dekat area rumah aku je, ceh.
Siapakah dia? Biarlah misteri, hehehe~

Aku rimas gila dgn baju kurung yg aku pakai tu, lepas dah habis
aku terus balik rumah tukar baju and pergi karoeke.
So, tu je lah ceritanya. The end.
LET'S TURN UP THE LOVE!




Tuesday, November 27, 2012

BridesMaid Mania

Good day everyone!

In this entry, it's about me being a bridesmaid during my friend's wedding.
3 June, 2012 located in Kampung Parit Mahang, Jeram, Kuala Selangor. 
My hometown lah senang cerita..
 Wedding jiran aku jugak ni, kawan sejak kecil..
Tema Blue & Pink!

ENJOY!


Rewang

My little sister

 The Bridesmaid

Pengantin dan kakaknya, Nina



Rimas gila dengan make-up aku yg agak tebal ni,
Tapi terpaksa jugak di tepek kat muka ni 
oleh mak andam. Nasib baik lawa,
hahahaha~
Blur picture! Sape lah yg capture ni?

Nina, adik kau dah kahwin. Kau bila lagi?
Nina, Hajar & Ain

Peace yaww!

Hantaran



Wedding ring
 Nampak macam cincin mainan pulak sekali pandang, ehhe..

Handsome tak pengapit lelaki? lalala

Tepung tawar

Hee.. sengalnya muka aku!

Menyarungkan cincin di jari, aww.. so sweet~


Aummmm~

Macam retis pulak aku rasa, hahaha!

Hajar, my cousin


Adik pengantin, Fatin

Potong kek
 That's all. Kesimpulannya, aku berpuas hati dgn pengantin, make up, pelamin, makanan etc.
Tunggu next wedding kakak dia pulak, Nina. Tema HIJAU. 
Daaaa~