Saturday, November 24, 2012

Bitch on the Beach!

Hey hey all..
I'm a camera bitch, haha. Suka sangat ambik gambar banyak2, upload sikit kat Facebook or Twitter then the rest simpan. Banyak sangat gambar sampai tak tahu nak upload kat mana dah. Hahaha. Hari ni entry pasal Pantai Remis located in Jeram, Kuala Selangor. Nearby my hometown. So, enjoy these pictures guys! 


October 27, 2012
Sunset


Minah tu suka sangat bergambar, haha.
Kalah aku kot?
Di pesisiran pantai


Lihatlah matahari yg hampir terbenam itu


Candid, but I love it!


Another candid picture.


Matahari dah terbenam, di atas batuan.


Sebelum pulang, sempat lagi beli topi ni.
Murah je, RM10.

Yang ni pulak, pic lama dah saje nak masuk sekali sebab tempat yg sama. Boleh je kan? Hahaha, masa ni aku kurus lagi.. Sekarang je dah gemuk. T_T

June 03, 2012

Macam model tak, ahaha?
Smile

Hajar & Nina

Nina merajuk ke?


Pokok bakau 


I love this picture so so much!!


Me and my bff, Nina.


So, that's all that I can shared with u guys in this entry. 
See you in another entry yeah! Ada banyak lagi pictures nak share ni.
Happy weekend!(: