Friday, November 23, 2012

Oh Yellow!

Hey all,

How are u doing lately? Hihi, Today i wanna post about outdated event. Hahaha,

It was held on 28, October 2012. Right after Hari Raya Aidildha. My neighbour's wedding, Here's the picture I can share with u guys, and enjoy! XD




Tetamu yg datang, peace!



 menunggu pengantin sampai.


Ha, ni lah pengantin nya. Bukan nak kutuk, tapi aku mmg tak suka gila
dgn make up pengantin perempuan tu, tak lawa gila.. 
Terus hilang seri pengantin tu..
Sangat tak professional mak andam tu, Zzzz




 Disebabkan pengantin tak berapa nak lawa, aku malas nak ambik gmbar dgn pengantin..
So, see in the background je lah, wakakaka~



Ha, ni la cousins2 aku.. Actually, pengantin perempuan tu sepupu aku gak,
sepupu 2x katanya.. Haha, bau2 kentut gitu la.. 




Oh, aku suka gila dgn pic ni, aku nampak comel je kan? Kihkih..
Eh, Darish pun comel gak. Hihi 




Setelah pengantin turun dari pelamin, kitorang terus serbu pelamin. 
Hahaha, motif datang sebab nak ambik gambar je..
Maklumlah, aku kan gila camera. 
Walaupun muka tak berapa nak fotogenik, kehkeh

Tangan sape yg sibuk tu?


 Dan aku nampak tembam dlm pic ni kan, byk sgt makan. 
masa hari Raya Aidiladha.
 Whatever it is, I still love this pic, background je la.
Sila abaikan aku yg tembam.



Sempat jugak masuk bilik pengantin, nak bagi hadiah kat pengantin.
Ala, gambar hadiah lupa pulak nak capture. Ciss~

Hah, tu lah dia ceritanya.. Penat jugak buat entry ni, Walaupun tak seberapa..

Ok lah, besok2 aku update lagi. Nak fikir topik apa pulak..
Well, have a nice day guys! Mwahxx! XOXO