Thursday, November 29, 2012

Strangers!


Hello & good Thursday!

Oh yeah.. Agak ber mood nak update blog hari ni. Entry "Strangers!"? Apakah?
Hahaha.. Actually ni event wedding juga.. Kawan kepada ex bf adik aku.. Paham tak?
Kenduri ni lama dah berlangsung, just wanna share the pictures with u guys.. 
Takde la terjeruk je dalam simpanan aku ni.. 

17 June , 2012
Location : Ken Rimba, Seksyen 16 Shah Alam


Seingat aku la, hari Sabtu.. Aku baru bangun tidur, still blur.
Tetiba je adik aku call tanya aku kat mana, dah siap ke belum?
And I was like.. Aaaa? Ada apa? Aku lupa pasal kenduri ni.
Then i realizing that I'm late and popping out of bed like a ninja.
Baju kurung tak iron lagi, tema pun tak tahu. So, terpilih untuk pakai baju ni
Hahaha!

Muka blur lagi ni

Bangun tido terus makan, hebat!


My lil sis. Pesal aku nampak gemok ni??

Hanya tinggal kenangan, hahaha!

Aku tak tahu kenapa susah sangat nak senyum ni?

Pelamin yg sangat simple!

Ahh, sibuk je yg kat belakang tu.

Lucky me, on that day aku terjumpa dgn kawan yg dah lama sangat aku cari.
Rindu owh! Tak sangka rupanya dia duduk dekat area rumah aku je, ceh.
Siapakah dia? Biarlah misteri, hehehe~

Aku rimas gila dgn baju kurung yg aku pakai tu, lepas dah habis
aku terus balik rumah tukar baju and pergi karoeke.
So, tu je lah ceritanya. The end.
LET'S TURN UP THE LOVE!