Monday, December 3, 2012

Back To Ground

Heyya!

I'm sure there's nothing much u know about me, since I haven't introduced myself very well. Haha. My full name is Norsyafiyana Binti Abdul Latif. 24 years old by next year.
Anak tunggal.. Err, means after my parents divorced.. I'm stay with my grandparents.
Aku takde adik beradik sama ayah & mak. But then, ke dua2 mak & ayah aku dah kahwin lain. Aku dapat adik tiri! 
From my stepmum : 2 brothers & 2 sisters.
From my stepfather : 1 sister only, hehe!
Total including me : 6.
Eh, pesal lak aku ajar matematik ni?
So....
My grandma a.k.a MAK.
Yang jaga aku sejak baby.

My mum
Adik yg paling rapat dgn aku. Syira. 
Daughter of my stepfather
 Sama ayah tak sama mak

1st brother. 21 years old
Second brother, 19 years old 
 Aku tak berapa nak ngam dgn mak tiri and anak2nya atas sebab2 tertentu.
Aku rasa tak pernah pun aku panggil dia mak, makcik or whatsoever.
Kekok gila nak panggil, haha. Ah, lantak lah.
Dengan stepfather pun aku tak berapa nak suka, sbb dia.. -,-
Ada rupa macam aku tak adik2 aku ni?  
Lalalala~

3rd & 4th sister