Saturday, December 8, 2012

Broga Hill

Actually aku dah pergi lama dah, saje nak share the pictures with u guys.
That was one of the happiest day in this year. Hahah, It's been a while I haven't had so much fun!
And enjoy! XD

14 April, 2012


Baru sampai

Kitorang pergi hari Sabtu, mmg ramai gila org yg naik. So, rasa macam budak sekolah je.
Broga Hill ni tak tinggi pun, setakat naik turun hari2 takde hal lah.










Muka paling banyak CaPub dalam camera, hahaha!















Of course I'm the photographer! Hahaha!

Sexy nya aku, aummmm~~

Ni la camera kesayanganku yg dah banyak berjasa pada aku.
Murah je. Tapi comel macam tuannya juga kan?
Lalalala






I was so happy!!

Standing at the edge of the world!
Wehooo! Melompat lebih tinggi!
 Bukit ni agak curam sikit la, agak kesukaran sikit nak turun.
Eh, ayat apa aku guna ni? 





Muka baru sampai bawah, kononya lepas tu nak makan nasi lemak.
Semangat gila, hahah!



And 1st time rasa cendol yg diperbuat dari santan sawit..
Err, betul ada ke? Tah2 saja2 nak lariskan cendol dia yg tak berapa nak sedap tu, harhar...
So.. Sesape yg nak rasa berseronok2 boleh lah naik Broga Hill ni.. 
Tak tinggi pun, tak sampai sejam dah sampai puncak.
Hee, okay. See ya in the next entry! 
Take care!
p/s : sorry, i've resized these pictures into smaller resolutions :p