Sunday, December 23, 2012

CF 2012


CF is Comic Fiesta.
22nd & 23rd of December 2012
at the Kuala Lumpur Convention Centre.

Aku sampai KLCC dalam pukul 12, and heading to Kuala Lumpur Convention Centre. 
Bila sampai sana je, agak cultural shock sikit. Tak expect pun orang ramai gila! Hahahah!





So, terpaksa la beratur panjang gila. Ingatkan bila dah dapat masuk dalam boleh terus direct ke Comic Fiesta tu, rupanya...



Dota game
Lepas beratur panjang gila nak mampus semata2 untuk beli ticket selama 2 jam.. Finally..
Aku pergi sehari je lah of course, Sabtu 22 Dec 2012.


RM20 one day ticket
RM35 for 2 days ticket
Antara yang ada kat sana :
Creative Art Market
Games
Commercial Booths


Aku datang sana pun sebab ada Booth from Gempakstarz. 

Actually nak dapatkan autograph from Kaoru, 
malangnya sesi autograph dia lambat lagi.. T_T




Gempakstarz Artists that available


Zint & his artwork! ^^















COSPLAY
In a nutshell, cosplay (a portmanteau of costume play) is a fascinating subculture where passionate fans dress up and act as their favourite character from an animated series, film, game, or literary work.

















Lepas dah puas taking pictures, it's time to go! About pukul 3 keluar dari CF.

Then lunch & go for movies. Lucky dah beli ticket awal2 right after sampai KLCC.


Our lunch!
My favorite bookstore!
Dah lama teringin nak amik pic dlm bookstore
Promote The Hobbit, hahaha!
2 Movies only (:
Huh, penat update entry ni. Too many pictures!
Rasanya ni entry paling banyak pictures kot?
Til then, Happy Festive Season & Happy Holiday! 


Merry X-Mas ^^
Have a nice day! XOXO