Tuesday, December 11, 2012

D I Y

This is my favorite entry, so excited to update this! Wohoo!
Aku ni berjiwa seni tau, eceh.. Hahah, itu lawak!
Sesaje usha kedai hari tu, & tergerak hati nak beli Jigsaw Puzzle.

100 pieces only, hehe
Almost there

Last piece, finally!
Tadaaa~
Lepas dah siap tu, aku terfikir nak beli frame utk jigsaw puzzle ni.
But then aku rasa macam nak buat DIY Frames, so..
Aku dgn gigihnya dalam hujan2 keluar pergi ke Seksyen 2, Shah Alam 
utk membeli bahan2 yg di perlukan untuk frame aku ni, hahaha! 
Project seni katanya..

Gaya itu penting, walaupun beli barang je

Glitter glue, paper, polisterine & batang ice cream

The idea

Serious yg amat, hahah!

Dah siap menghias batang ice cream tu dgn sedikit
pertolongan adik.

Dah siap tampal!

Testing, senget ke tak. 
With my new frame, Nice or not?

So, mungkin lepas ni akan lebih rajin utk update entry berkaitan project seni.
Hahaha! Just stay tune, okay?