Sunday, December 9, 2012

D O O D L E

Aku mempunyai hobi, eh.. bukan hobi kot..Lebih tepat "HABIT". 
Bila aku bosan, aku suka menconteng2 lukis gambar orang, etc..
Tak kisah lah buku nota ke, atas meja ke.. 
Walaupun begitu, hahaha.. Pada masa lapang or bosan aku ada juga melukis 
benda2 yg aku rasa nak lukis on my sketchbook.

If aku rajin, aku akan warnakan sekali drawing yg aku dah lukis.
Macam contoh drawing kat bawah ni, aku gunakan eye shadow yg tak terpakai.
Daripada expired camtu je, better aku buat colour drawing aku..
HAHAHA!





Still under design, I wanna make it come true someday!






Ada banyak lagi sebenarnya, ni je yg mampu aku share.
Biasanya aku akan design or lukis baju2 impian..
Eh, atau apa yg aku imagine..
Aku ada sedikit minat juga dalam bidang jahitan & fabrik.
It's just takde masa & peluang nak belajar because of too many commitments & responsibilities.
But I know, I'm gonna make it come true someday!
Hope u all can reach all ur dreams too! 
Ameen.