Monday, December 17, 2012

Dogseo

Korean :
Dogseo = Read

Today's entry is about read, read & read!
Rasanya banyak orang dah ckp banyak yg kita boleh dapat & belajar dari membaca.
Bukan sekadar buku pelajaran je, tapi banyak lg boleh baca such as
majalah, comics, blog, etc..
So, hari ni nak share la juga sedikit sebanyak tentang hobi di masa lapang aku.
Ahahaha~

Novels & magazines

To be honest, aku mmg tidak berminat nak baca buku2 yg kebanyakan tulisan je..
Macam novel, hahah! Cukup sekadar tahu intro, kenal watak, plot cerita, klimaks & ending. That's why aku boleh baca novel dlm sehari je, Sbb banyak skip, kehkeh~
Sure things, I'd prefer comics. Lagi2 Gempakstarz punya produk, hewhew~


Among of my favorite
Otherwise
Got so much more actually
My favorite! Baca banyak kali pun tak bosan!
Still boleh gelak mcm 1st time baca
"Ah, adik dah salah orang kot~"


"Kenapa aku je yang.. Perasaan aku pada kau.."
"Aku rasa bergaya!"
Biasanya bila aku masuk toilet, aku akan bawak something utk di baca. If tak de pa pe, biasanya aku baca tweets kat Twitter or botol shampoo, pencuci muka & apa2 yg berdekatan lah.. Ahahaha~
So, marilah kita banyakkan membaca utk masa hadapan yg lebih cerah, and untuk minda yg  lebih terbuka kepada dunia, yeah! Wink wink ^_^