Tuesday, December 25, 2012

I am Crazy

Hello!
Happy festive season!
Today is 25 December 2012.
Almost to end of the year.. Cepatnya masa dah berlalu tahun ni? Or aku je rasa camni?
Hermm.. Actually this entry is about nothing much..
Saje nak update and nak merepek untuk melegakan perasaan yg bercampur aduk, kacau bilau,
huru hara, sedih etc. I don't even know what to think and how to feel anymore.. T_T
Today is more than a typical kind of thing, what's so special? I don't even know?
Terasa high semacam je.. Terasa macam dalam mimpi.. Everything happened just so fast.
As far as I remember, too much happening today..
Let me picstory it.. Err.. Aku keluar lebih kurang pukul 1am with my sis & kawan2 dia.
Minum kat seksyen 13 Shah Alam. Lalu depan rumah Mona Fendy kat Seksyen 12.
Lepak kat dataran bawah Shah Alam cerita pasal Mona Fendy sampai meremang bulu roma and something scary happen to us. Next is go for drive thru breakfast at KFC at 4 am, makan kat dataran atas.
Then balik tido.. Petang keluar lagi around pukul 2  pergi makan lunch kat Seksyen 18 Shah Alam, then go to I-city then go to Klang Parade for karoeke and window shopping.
Hari ni aku beli novel Twilight Breaking Dawn & kasut sahaja. Konon tak nak shopping and nak simpan duit, tapi beli juga.. T_T.. 
So, there's the picture, k bye ^^