Sunday, January 6, 2013

5/365 - Out

Hey hey ho everyone!
How was your 1st week of 2013?
Urm.. Me currently in a kinda good situation, at least better than last entry. Haha!
Actually, not so much interesting story happening lately, normal as usual.
But still, nak update juga la blog ni untk tatapan peminat & of course juga stalkers sekalian.. Kekeke~
Kang risau pulak bila aku senyap je kan? But really, I'm okay! Don't worry ^^

Saturday, 05 January 2013


Kebetulan hari tu Nina tak kerja and tak pa pe plan. So, aku ajak la dia keluar.

Actually lama dah aku tunggu hari semalam, since last year.
Finally hari semalam tiba juga, What's so special? Ada la, mana boleh bagi tahu, kekeke~
And now, aku boleh menarik nafas lega.. Sebab benda yg selalu menyesakkan fikiran & pernafasan 
akhirnya terlerai juga..Eh, pesal sastera lebih ayat aku ni? Mungkin terpengaruh dari bacaan novel, hurm.
But yes, aku sedang berusaha gigih utk menghabiskan novel aku ni, lambat betul nak sampai ending..
Memang lah dah tengok film tu, tapi still juga nak rasa feeling sebenar baca novel tu.. Hahaha.

Eh, wait! Pesal cerita aku dah jauh menyimpang ni. That's not my main point la!
Lepas aku dh settle apa yg patut semalam, kitorang bertiga pergi KL.
Hahah, agak kelakar sebab aku tak berapa nak tahu jalan KL.
Yang drive lagi lah tak tahu pa pe.. So, redah je la.. 
Fikir kalau sesat pun still dalam Malaysia, bukan ke Thailand. Kekeke!

Jalan jammed, huh!!
Hahah, just in case terlupa parking
We're here!

Kitorang lapar gilak, setelah menempuh jalan yg jammed plus sesat sikit, hahaha.

So, cari makan kat Food Republic.


Makan ni je, ahh..Picture blur! -,-
Oh, terpejam pulak!
Welcome to Tokyo Street!







Enough is enough, jom keluar!
Red
Blue
Yellow
Green








Gold lady
Can u see me in the crowd? haha!
Hurm, pergi sesat. Balik senang pulak cari jalan? Puihh~
Then pergi Uptown Shah Alam kat Seksyen 24, saje nak habiskan masa.
Malam masih muda maaa~



lama tak makan kacang rebus owh~






Oh dang, teruknya rupa donut. HAHAHA!

When I find itI don't need itWhen I need itI can't find it and feel like ERGH!!!
Sebab tu la aku beli ketip kuku yg baru, since I lost it. Keychain tu pulak survenior dari seorang teman.

Ada juga kegunaan survenior ni akhirnya, jadi holder ketip kuku baru ku, hahaha. 
Yup, memang tak de mengena dgn entry ni, tapi ni kan blog aku..Lantak lahh..

So, tu je lah nak share untuk entry ni.

Selamat berjimba di hujung minggu! ^^