Wednesday, January 16, 2013

Think #1

Marie Biscuits



Why does it called Marie biscuits? Walaupun ada banyak brand keluarkan biskut ni, 
tetap juga di panggil Marie. What's so special about her (Marie)?
Dah try Google kenapa di panggil Marie, no answer. 
In fact I'm just too lazy looking into 2nd pages of Google search. 
HAHAHA. Please think about it.

Dan kenapa pulak tetiba aku cerita pasal Marie ni? Haha, aku pun tak tahu kenapa.
Lately ni macam banyak sangat benda yg aku fikirkan, aku pun tak tahu apa yg aku fikirkan
sebenarnya, tapi yg aku tahu fikiran aku serabut!! Even biskut Marie pun pun aku boleh terfikir.
Marie ni juga mengingatkan aku kepada classmates masa kat kolej dulu,
They called me Mary. Because there's Spongebob, Patrick & Mr. Crab.
But why me? Heyyy, tak sesuai tau!! -____-
Okay, back to the topic.
 I think it's just a waste of time thinking about something that shouldn't be an issue at all, right?
Urm, maybe aku saje nak sibukkan fikiran aku? Maybe aku sudah gila?
Kenapa banyak sgt maybe? Dear Brain, please shut the fuck up!!
I'm too tired to thinking anymore. Please behave, zzz