Monday, January 14, 2013

Typical Boring Weekend

Nothing much, just a typical boring weekend.
Just rasa nak update blog because this is my diary.. Err, public diary.

January 12, 2013. Saturday.

Hari cuti yg boring, tak tahu nak buat apa. 
So I've decided masuk office la, overtime.
Before that, breakfast dulu dgn kawan then basuh moto aku yg dah lama gila tak mandi.
Hahaha~
Roti pisang, aummm~

Dah mandi, oh yeah!
Aku masuk office dalam pukul 11.30 tapi tak de mood nak buat kerja.
So I'm just listening to music & sing happily ever after.
Eh, memang niatku nak buat kerja.. Tapi otak ni macam jammed pulak dah. LOL.
And I've wasted 3 hours overtime doing nothing.. But singing, tweeting & thinking.
ZzZ, well done! =..=

Check out from office about 2.45pm, and thinking "If aku balik rumah pun nak buat apa? Boring jugak, bila boring mesti rasa nak mengunyah. Bila dah kenyang mesti rasa nak tido"
Urm.. -___-
So, I decided to go to shopping mall. Bajet nak jalan2 & window shopping.
Dengan harapan aku takkan beli apa2. Hahaha! Terasa macam loser jugak jalan sorang2, kekeke~



How the fuck they installed this thing?

Chatime, sedap sgt ke? -,-
Favorite place to window shopping

Oh how I wish boleh main ice skating. Jelly tengok diorang pandai main.






Like i said, there's no guarantee I won't but anything. Beli juga something, huh.
Just randomly taking pictures, no motives at all. Urm, sebab ke-boring-an melanda.

January 13, 2013. Sunday.

Haha, tak kemana2 pun.. Buat kerja rumah je. Then ber-experimental game kejap dgn menatang alah ni. Hahah, so cute!




video

Tu je nak cerita, entry yg se-boring tajuknya juga -,-
Ok. May you all have a nicer weekend than me. Wink wink ^^

Song of the day