Monday, March 18, 2013

Selectively Social

Sunday 
17 March,2013 


Jemputan yg aku dapat seminggu sebelum majlis tu. 
Memang planning nak pergi, lagi2 bila dapat tahu tema hijau & kuning masa mereka tengah sibuk pasang khemah tu, hahah! 
Actually aku tak kenal pun sape punya kenduri kahwin, tapi sebab di jemput so pergi je lah. 
Main reason is, dapat makan free. Wkwkwkw. 
Aku rasa dah banyak invitation wedding aku dapat dapat from my neighbourhood, 
cuma tak pernah nak datang. 
Terasa macam sombong gila pulak, hahah. Dah setahun lebih aku duduk kat sini, tapi aku tak pernah pun bercakap dengan jiran2 aku. 
Senyum tu ada la, hehe. I'm just doing my things and don;t care about people around me.. 
I'm not anti social, I just hate people for no apparent reason. That's why I keep avoiding myself from people, because I'm easily GET ANNOYED!! 
Tapi aku rasa MOSTLY of the neighbourhood people kenal aku, talking things about me. 
Why don't they just shut the fuck up? 
It's my life, not yours. Oh ya, I forgot. My life more interesting than yours, 
please keep talking wahai mak cik2 yg suka bergossip. 
I don't care at all. As long they're not disturbing me, I'm so COOL with that. -,- 

Semangat iron baju

Back to the main story, excited gila ni. Hahaha! Bila aku turun je, 
Wahh.. Meriah gila majlis ni. 
Kagum jap. Hehhe.



Pengantin datang

Panasnya Malaysia,kata pengantin dalam hati

Siap ada silat tu


Menu : Nasi putih, nasi minyak, rendang daging, ayam goreng, bla bla bla.. 
Apa tah namanya, aku tahu makan je.

Pelamin

kek 3 tingkat, walaweyh!!

Meja makan pengantin

Yay, raja sehari di atas pelamin

Aku makan ni je. JE eh?? hahaha

tarian poco poco

Actually nak join tarian poco poco tu, tapi aku dah lupa step. Hahaha! 
Dah lama sangat tinggalkan benda ni, mana la ingat. 
So, hanya mampu tengok je la. T_T

Pengantin makan, lazatnya weyh!!

He's my date of the day.

Yang kiri ni okay.
Pemalu orangnya, hiks

Ala, muka aku haruslah ada kan?

Family pengantin

Hot Nyah

Potong kek, eh.. Aku jealous okay -,-

Desserts

Masa pengantin sampai, panas gila cuaca. Dalam pukul 3 lebih tetiba je hujan lebat.
Nasib baik la pengantin dah habis bersanding semua.. bla3..
Ha, tu je lah cite entry ni, ok bye.