Monday, April 29, 2013

Hectic Weekend, but fun!

Are you a morning person? A new study shows you might be happier.

It's weird how much of a morning person I am.
Even hari cuti pun aku bangun awal, sebab dah terbiasa bangun awal pergi keje kot?
"Morning people" are supposedly happier & more successful. Erm yea, I think so, kehkehkeh.


Saturday, 27 April 2013

Happy belated birthday to my best friend's mum!




One Plaza, Kuala Selangor
Tesco, Kuala Selangor
 At Pantai Remis,Jeram

Karoeke on my birthday night, haha! 
Sunday 28 April, 2013

Mak aku ajak pergi hantar rombongan pengantin sedara aku ke Klang. Serious malas nak ikut, tapi tak sampai hati nak cakap "tak nak" to my mum. ILY, mum! T_T

7 kereta 
dah sampai
background ada makna, hahaha! 
saudara mara belah mak 
pesal mata aku tutup pulak nih??

 Merahnya pengantin, hahah! XD




Macam familiar je pelamin ni,
tapi di mana ya?

pengantin baling gula2
Oh ya, and here's some tip untuk memaniskan muka utk orang2 yg banyak deal with customer or berniaga.. Rebutlah gula2 yg di baling pengantin tu.. 
Baca selawat 3 kali dan makan.
And that's explain best why mum is such a successful businesswoman.. Oh, now I know..hihi.


saya suka makan :3


desserts  


taking pic with pengantin before balik


And I'm home, terus tukar baju. Hahaha, baju ni dapat dari orang kuat BN kampung aku, dah dia nak bagi.. ambik je la, buat baju tido.. kihkhihkhih



Who's Natasa? Hurm, my cousin. Actually nak sambut birthday sama2 dengan dia tapi dia dah balik dulu sebab aku pergi kenduri tadi kan.. Maybe next year,sobs3 T_T


Birthday present, content? IDK
Sekian saja laporan saya from the last weekend of April, welcome May!
A new month with a good start, and the good thing is.. Dah dapat kerja baru, yeh yeh.
Finally dapat jugak blah dari company ni, after been through so many bullshit in a year.
OK guys, have a great day ahead yeah! XD